Kijėlių specialusis ugdymo centras

STOVYKLA „DRAUGYSTĖS RATAS“

                                                  Vaikų stovykla SUP mokiniams „Draugystės ratas“

Molėtų r. Kijielių specialiajame ugdymo centre birželio 1-9 dienomis vyko stovykla mokiniams „Draugystės ratas“. Stovyklos metu vaikai su mokytojomis Virginija Driominiene, Ilona Šilinskiene, Ina Kiškiene, auklėtojomis Sandra Žigeliene, Milda Matijošiūte žaidė, improvizavo, ugdėsi neformaliai, žaidimo forma. Stovyklos metu vaikai geriau pažino save ir draugus, atskleidė savo gebėjimus, pagerino savo bendravimo įgūdžius. SUP vaikams stovyklos metu pavyko jaustis laisvesniems, atsipalaidavusiems. Žaidimų metu vaikai patyrė daug gerų emocijų ir  įvairių išbandymų, atskleidė savo sugebėjimus, išmoko geriau atpažinti savo jausmus, elgesį visokiose situacijose, pajuto atsakomybę už savo poelgius.

Vaikų stovyklos „Draugystės ratas“ tikslas buvo – 1-5 klasių didelių ir labai didelių specialiųjų ugdymosi poreikių mokinių socialinių ir komunikacinių įgūdžių ir savarankiškumo ugdymas, naujos bendravimo ir saviraiškos galimybės.  

Vaikų stovyklos „Draugystės ratas“ uždaviniai buvo - suorganizuoti vaikams kuo turtingesnį laisvalaikį, skatinanti daugiau komunikuoti, sudaryti sąlygas meninei saviraiškai, propaguoti sveiką gyvenseną, laisvalaikį ir saugų elgesį gamtoje.

Vaikams stovykla „Draugystės ratas“ labai patiko, visi vaikai įgavo daug naujų patirčių, patyrė daug smagių akimirkų. Po 5 dienas vykusios stovyklos,  linksmus vaikus ir su daug įspūdžių išlydėjome į vasarą....

 

Ši stovykla buvo vykdoma ir finansuojama pagal   Molėtų rajono savivaldybės vaikų stovyklų programų konkurso sąlygas.

Nuotraukos:
Sandra Žigelienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos